UITGELICHT

Interesse in onze school?

We vertellen u graag over onze school en ons onderwijs! Modern onderwijs met digitale leermiddelen, een sterke zorgstructuur en goede resultaten; zomaar wat kreten waar wij voor staan. 

 

Neem gerust contact op met de directie voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

 

Mocht u zich willen inlezen, raden we onze visie en schoolgids aan. Welkom!


Schoolgids

Klik HIER voor onze schoolgids.


Nieuwsbrief

Lees HIER onze laatste nieuwsbrief»
Bekijk hier het nieuwsbrievenarchief »


Facebook

Bezoek, like en volg de SvdO ook op Facebook. Klik op DEZE link om direct door te gaan naar onze Facebook- pagina.


Gebedsgroep

Elke maand worden er  - door een groep ouders - voorbeden gedaan voor zaken in en rond de school. Het is via DEZE link mogelijk online gebedspunten door te geven.


 

Ateliers op de SvdO

Sinds enige jaren organiseren we Ateliers op de SvdO. Als school staan we voor toekomstgericht onderwijs en vinden we samenwerken belangrijk, zoals terug te lezen is in onze visie. In deze visie past de keuze voor Ateliers. We proberen in de Ateliers unieke leerervaringen te creëren en zoeken daarbij de samenwerking met partners in en buiten de school.  

Door de Ateliers bieden we kinderen de keuze uit een aanbod van activiteiten die bijzondere materialen, bijzondere ruimtes en soms speciale begeleiding behoeven. Bij deze activiteiten ligt de klemtoon op het doen, het actief bezig zijn. Juist de dingen die in de klas minder makkelijk te realiseren zijn, worden morgelijk in de Ateliers. 

Ateliers bevatten een ruim pakket van vakgebieden zoals wereld/omgeving verkenning, expressieve activiteiten als drama, dans en muziek, handvaardigheid, textiele werkvormen, techniek, kunstzinnige vorming, sport, tekenen en fotografie. Ook een bedrijfsbezoek of beroepsoriëntatie kan een mooie inhoud zijn voor een atelier. We zoeken naar een zo breed en gevarieerd mogelijke invulling.  

Als school staan we middenin de maatschappij. Sterker: wij leiden de maatschappij van morgen op. Ook weten we ons betrokken in de (plaatselijke) samenleving. Daarom zoeken we in onze Ateliers zo breed mogelijk de samenwerking. Dit kan zijn met ouders die een Atelier verzorgen, maar ook met bedrijven, maatschappelijke organisaties en andere (onderwijs)instellingen.

Een ateliers bestaat uit twee rondes (middagen), waarin dezelfde groep kinderen een Atelier volgt. Enthousiast over deze vorm van samenwerking? Benieuwd of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Op zoek naar meer informatie? Laat het weten via dit reactieformulier. Meer (praktische) informatie leest u HIER.

 

 

U bevindt zich hier: Onze school » Ateliers

CONTACT

Oosterdorpsstraat 16, 3871 AD Hoevelaken
Tel: 033 2535745, E-mail

Schimmelpenninck Van Der Oyeschool is een basisschool van Stichting Hervormde Scholen
De Drieslag. Meer informatie hierover vindt u op www.dedrieslag.nl