UITGELICHT

Schoolgids

Klik HIER voor onze nieuwe schoolgids.


Nieuwsbrief

Lees onze laatste nieuwsbrief»
Bekijk hier het nieuwsbrievenarchief »


Facebook

Bezoek, like en volg de SvdO ook op Facebook. Klik op DEZE link om direct door te gaan naar onze Facebook- pagina.


Gebedsgroep

Elke maand worden er  - door een groep ouders - voorbeden gedaan voor zaken in en rond de school. Het is via DEZE link mogelijk online gebedspunten door te geven.


 

Oudercontacten

Als school vinden we contact en samenwerking met ouders erg belangrijk. We geloven dat ouders allereerst expert zijn als het over hun kinderen gaat en zetten die expertise graag in. Om de samenwerking met ouders zo optimaal mogelijk vorm te geven, hebben we door het schooljaar heen een aantal contactmomenten vastgelegd. 

  • Aan het begin van ieder schooljaar vindt er een startgesprek. Dit gesprek heeft uiteraard kennismaking tussen ouder en leerkracht als doel, maar biedt daarnaast gelegenheid aan ouders om te vertellen over (de onderwijsbehoeften van) hun kind. Klik HIER voor het formulier voor de startgesprekken.
  • Halverwege de eerste periode (oktober/november) wordt er een inloopspreekuur gepland, waar ouders naar behoefte gebruik van kunnejn maken. 
  • In januari/ februari vind een voortgangsgesprek plaats, waarin de voortgang van de kinderen (aan de hand van het rapport) wordt besproken.
  • Aan het einde van het schooljaar vindt er een afrondend gesprek plaats

Naast dit alles hechten we waarde aan korte lijnen en goed contact met ouders. Bij vragen en/of opmerkingen mag er altijd contact opgenomen worden met de leerkracht(en), die dat waar nodig andersom ook zullen doen. We blijven systematisch werken aan een positieve ouderbetrokkenheid. 

 

U bevindt zich hier: Ouders » Oudercontacten

CONTACT

Oosterdorpsstraat 16, 3871 AD Hoevelaken
Tel: 033 2535745, E-mail

Schimmelpenninck Van Der Oyeschool is een basisschool van Stichting Hervormde Scholen
De Drieslag. Meer informatie hierover vindt u op www.dedrieslag.nl