UITGELICHT

Gezinsdagboek Biddag

wo 7 maart - Aanstaande woensdag, 14 maart is het biddag. We hopen rond biddag stil te staan bij het th...

Lees meer »

Dagboekstukjes Themaweek

di 9 januari - Het thema voor de themaweek van dit jaar is: ‘God is erbij'. Aan de hand van verschi...

Lees meer »

Schoolkorfbal 13-09-17

do 7 september -  Aanstaande woensdag, 13 september, staat het schoolkorfbaltoernooi voor groep 5 t/m...

Lees meer »

MEDEDELINGEN

NIEUWSBRIEF
Lees onze laatste nieuwsbrief»

Bekijk hier het nieuwsbrievenarchief »


FACEBOOK
Bezoek, like en volg de SvdO ook op Facebook. Klik op DEZE link om direct door te gaan naar onze Facebook- pagina.


GEBEDSGROEP
Elke maand worden er  - door een groep ouders - voorbeden gedaan voor zaken in en rond de school. Het is via DEZE link mogelijk online gebedspunten door te geven. 

Procedure 

In de maand januari beleggen wij gelijktijdig met andere basisscholen in Hoevelaken/Nijkerk/ Nijkerkerveen in januari een open morgen. Via een persoonlijke brief of stukje in de krant worden de ouders van driejarige kinderen voor deze morgen uitgenodigd. U kunt dan samen met uw kind vrij in- en uitlopen bij de verschillende groepen, m.n. bij de onderbouw. Onder het genot van een kopje koffie en limonade kunt u vragen stellen en de school bezichtigen. Mocht u een persoonlijk gesprek willen, dan is daar alle ruimte voor. In dezelfde maand kunt u uw kind aanmelden. Deze inschrijvingsmaand is voor kleuters die nog geen vier jaar zijn, maar dat in de loop van het schooljaar worden. De kinderen die in de loop van het volgende cursusjaar vier jaar worden, kunnen ook al worden opgegeven. Dit i.v.m. de planning voor het aantal groepen en de verdeling over de leerkrachten.  

Nadat ouders/verzorgers contact met de school hebben opgenomen, wordt een afspraak gemaakt voor een intakegesprek met de directie van de school. Tijdens dit gesprek wordt door de directie o.a. gesproken over de gezinssituatie, keuze voor de school, identiteit van de school en het beleid van de school. Van de ouders wordt verwacht dat zij een identiteitsverklaring ondertekenen, waarmee zij verklaren kennis te hebben genomen van de identiteit van de school en zich hieraan te conformeren.

Downloads

 

 

U bevindt zich hier: Contact » Aanmelden

CONTACT

Oosterdorpsstraat 16, 3871 AD Hoevelaken
Tel: 033 2535745, E-mail

Schimmelpenninck Van Der Oyeschool is een basisschool van Stichting Hervormde Scholen
De Drieslag. Meer informatie hierover vindt u op www.dedrieslag.nl