UITGELICHT

Interesse in onze school?

We vertellen u graag over onze school en ons onderwijs! Modern onderwijs met digitale leermiddelen, een sterke zorgstructuur en goede resultaten; zomaar wat kreten waar wij voor staan. 

 

Neem gerust contact op met de directie voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

 

Mocht u zich willen inlezen, raden we onze visie en schoolgids aan. Welkom!


Schoolgids

Klik HIER voor onze schoolgids.


Nieuwsbrief

Lees HIER onze laatste nieuwsbrief»
Bekijk hier het nieuwsbrievenarchief »


Facebook

Bezoek, like en volg de SvdO ook op Facebook. Klik op DEZE link om direct door te gaan naar onze Facebook- pagina.


Gebedsgroep

Elke maand worden er  - door een groep ouders - voorbeden gedaan voor zaken in en rond de school. Het is via DEZE link mogelijk online gebedspunten door te geven.


 

Peuterspeelzaal op de SvdO

Op de SvdO is ook een peuterspeelzaal aanwezig. De peuterspeelzaal wordt beheerd door Stichting Christelijke Kindcentra De Drieslag, en valt dus onder hetzelfde bestuur als de school. Meer informatie over de kindcentra van De Drieslag is HIER te vinden. 

Peuters vanaf twee jaar zijn één of meerdere ochtenden welkom. De peuterspeelzaal draait elke werkdag (maandag t/m vrijdag) van 08.30 tot 12.00 uur. Ook kinderen met een VVE- indicatie kunnen worden geplaatst. De peuterspeelzaal is gesitueerd in een onderbouwlokaal en beschikt over een eigen speelterrein op het plein. 

We werken op de peuterspeelzaal met het programma Uk en Puk. Voor kinderen van 2 tot 4 jaar wordt op onze peuterspeelzalen aandacht besteed aan taalontwikkeling en leerontwikkeling.  Op deze manier bereiden we kinderen zo optimaal mogelijk voor op de basisschool. Bijkomend voordeel is dat voor peuters die na de speelzaal doorstromen naar groep 1 van de SvdO het gebouw en plein al vertrouwd zijn. 

We doen dit alles vanuit het geloof in God, zoals dat verwoord is in de Bijbel. We helpen kinderen om te ontdekken dat ze kostbaar zijn in Gods ogen. We stimuleren dat ze omgaan met anderen zoals Jezus dat zou doen. Dit houdt in dat we handelen volgens christelijke waarden en normen. We maken de kinderen al op jonge leeftijd vertrouwd met de verhalen uit de Bijbel, we zingen bijbelse liedjes en bidden voor en danken na het eten. 

Meer informatie is, als gezegd, HIER te vinden. Loop ook gerust een keer binnen bij de peuterspeelzaal of de directie. 

 

 

U bevindt zich hier: Onze school » Peuterspeelzaal

CONTACT

Oosterdorpsstraat 16, 3871 AD Hoevelaken
Tel: 033 2535745, E-mail

Schimmelpenninck Van Der Oyeschool is een basisschool van Stichting Hervormde Scholen
De Drieslag. Meer informatie hierover vindt u op www.dedrieslag.nl